Jag kommer tillbaka!

weell weell jag är visst inte så duktig på att uppdatera mig nu för tiden... Har nog tröttnat på att skriva blogg tror jag... Men man kanske kommer igång igen vem vet, tror ingen saknar mig iaf! haha...

Jobbet går hur bra som helst har ingenting alls att klaga på faktiskt, arbetskamraterna är hur bra som helst o vårdtagarna oxå, de flesta klarar sig jätte bra själva, så de man gör mest är att ge mediciner o pratar med dom! jätte kul och uppskattande arbete! så hoppas verkligen jag får jobba kvar där i höst sen, lite kvällar och helger iaf!
Såg idag att Lisa och jag jobbar kvällen när de är Skänninge marken, de kan ju inte bli bättre =) höhö... har hört att de är väldigt lugnt då och man lätt har tid att gå lite på marknaden, bara man har larmtelefonen med sig är de lugnt! o den glömmer man ju inte!

O nästa helg åker familjen Pettersson och förhoppningsvis min lillebror till Ullared =) fan så kul de kommer bli! o i morgon ska lillebror börja sätta upp vårat kakel på toaletten, fan så snyggt de lär bli alltså, ska se om vi kan hitta nytt handfat o lite med, de behövs... nytt badrumsskåp blir det iaf! =)

Vi har även fått tillökning i familjen, världens sötaste lilla Sigge, fast jag kallar honom Torsten när ingen hör ... =) För han ser faktiskt mer ut som en Torsten än något annat!


Ska snart åka till Svärfar o lämna hans bil...Sen får det bli en bra film med älsklingen o sen sängen... O i morgon kväll ska jag hämta honom när han kommer hem från kryssningen! så ska jag jobba halv åtta till två i morgon med! sen blir de ledigt lördag o söndag, ska faktiskt bli skönt efter en hel veckas jobb... få sova ut lite!

O imorgon åker baby till Gotland igen... men bara över helgen som tur är! o sen ska han vara hemma hela nästa vecka o sen börjar han jobba varannan vecka borta igen =( så jävla tråkigt! en vecka går faktiskt absolut inte snabbt när man är i från varandra!!!

Kan meddela att det inte är ett dugg lätt att skriva blogg när katten antingen står på tangentbordet o hjälper mig skriva,. eller som nyss lyckades ta bort allt jag skrev när han gick på datamusen... duktig idiot =P haha...

Just det har ju gjort en ny tatuering på benet med sen sist =) riktigt nöjd blev jag! blev lite dåligt kort men lite syns det iaf!

O vem är inte gladare än jag verkar som om Bästis med familj kommer flytta in till Vadstena inom en snar framtid! det kan absolut INTE bli bättre! =) <3

ÄLSKAR DIG NU OCH FÖRALLTID!

Nej nu måste jag fixa med min tvätt... o hoppas inte de blir regn heller för har massa ute!

Puss å killekill!

RSS 2.0