Helgen...

Hela helgen har gått i Ett känns det som... I fredags var Ia och jag och leona i göteborg och hämtade en cross till Mathias, det gick oväntat bra måste jag säga =)... Var hemma vid halv sex ungefär tror jag, 60 mil rakt av sådär det kändes kan jag lova! Ut till Orlunda och ställa av crossen där, sen hem och göra oss ordning, in till Skänninge, fixa lite till och Sen bort till Fia och Micke, där de blev tacos, spel och självklart lite Alkohol =) Gött så! jävligt trevlig kväll som snart måste göras om, men då en Lördag kom vi överrens om =)

Lördag vaknde tidigt, mådde inte allt för bra kan jag lova! Älsk o svärfar åkte till Mantorp en sväng och tittade på Lastbilsmässan... Jag, Jossan, Ia, Mathias och Leona åkte till Mjölby för att kränga Dhaniels crossdäck, sen vidare in Till Linköping och biltema... vi köpte kakelborr... Blev även HM, smink, linne och en tröja! Skönt med lite nytt! Sen till Mjölby igen, hämta däcket... o sen blev de bakismat på MC med, de satt fint vill jag lova =)

Sen blev de cross resten av dagen... Pappa o min bror kom även ut dit en sväng, de tycker jag är extra trevligt... Hade med oss kaffe och tonfisksallad... Måste även tillägga att jag är lite stolt över mig själv ,körde dannes cross, som förövrigt är en 450 =) Med ia sittandes bakom... FORTARE skrek hon bara hahaha...

Sen hem och titta på film, som inte gick allt för bra, alla var trötta så vi däcka i soffan kan man säga...

Igår blev det oxå cross hela dagen! men då fick de bli pizza istället =) pappa och lillebror kom igår med och körde lite... Men då körde jag mest på Pigges cross som är lite mindre o inte går riktigt så fort som babys haha...

O nu ska jag kolla över Krimkursen, se vad jag ska göra och så, kolla med csn med... sen åka in till arbetsförmedligen så jag är där till 10... o sen blir det promenad och solning med anna, känns som om de är hundra år sen sist, så de är välbehövligt nu, saknar min vän!

Hej på en stund!

...You´ll never walk alone...

Snacka om att det kommer bli jävla bra, bara martin o sofie kommer hit snart så kommer de bli kanoners =)

Sitter  o väntar på att klockjäveln ska gå, så klockan blir halv fem så vi kan åka till linköping någon gång, ska åka in till Biltema och Ikea... o förhoppningsvis köpa rätt färg den här gången, VIT inte BLÅÅÅ hahah... men de ska jag nog lyckas med!
Sen är de lite annat vi behöver till toaletten och sådär, lite krokar och skåp o annat, på tal om de kanske jag ska gå in på ikeas hemsida o kolla ut ngt fint skåp... ska nog ha ett under handfatet med... =)

Datorn är fixad med, ingen programvaruförfalskning här inte =)... kanon blev det!

O jag håller på att dammsuga med en dammsugare för nästan 40 000 kr de är inte dåligt, men jävlar vad bra den är, o vad rent de blir =)... ska snart stryka till en duk och  sen ska jag plocka ordning i köket...

storstädade ju igår, men kom bara till vardagsrummet, haha höll fan på nästan 12 timmar älsklingen och jag här hemma, men ändå blev de inte klart... men vi gjorde om lite, tog bort lite, satte fram lite nytt så de var nog mest de som tog tid, o sen är ju han halvt invalid me så de går ju inte jätte fort hehe... Men fint blev de, o även putsat fönstren med! kanon!

Nehe tvättstugan ropar på mig!

24 minuter kvar...

tills jag får gå hem från jobbet =) ska iofs tillbaka vid fyra igen för att jobba kvällen men men! =) sista dagen nu jag jobbar, vet ite hur de ser ut fram igenom med jobb men bara hoppas på de bästa, o ta det som finns!
så ska hem nu och fixa datorn, tvätta, och plocka ordning lite hemma...

Stackars baby kan ju inte göra så mkt, han ramlade av crossen igår, o slog i axeln och knät, han kan inte gå och inte heller röra axeln =( han som redan har problem med axlarna!

fan vad fort veckorna går alltså! hur skönt som helst iaf att älsklingen inte åker bort o jobbar idag! de är klara på gotland nu ju o ska va hemma ett par veckor =) fan så skönt! dessvärre verkar det bli så att han åker den veckan jag fyller år, men det hoppas jag absolut inte, mycket roligare om han är hemma!

Usch trött är jag, gått upp tidigt nu hela helgen, jag är ignen morgonmänniska och lär aldrig bli =)

Nehe om man skulle gå ut och ta en cigarett så tiden går lite, somnar här känns de som...

o imorgon måste jag in till arbetsförmedligen och säga upp jobbgarantin eftersom jag ska börja plugga, men ska försöka ringa min handläggare iaf, fan sitta o åka in till motala för att bara skriva av sig tycker inte jag man ska behöva göra faktiskt... sen måste jag ringa csn o sen kolla upp lite andra grejer och så...

Sofie "syster" och Martin kommer hem till oss i veckan med =) Martin ska fixa en sak hemma hos oss, säger inget nu vad det är kommer bild när de är klart sen =) sen ska vi dricka massa kaffe med såklart!

på torsdag ska vi hem till pappa som fyller år... =) Ett år till pappa, sen du =) men åldern spelar faktiskt ingen roll, jag älskar dig lika mycket för det =)...

på fredag verkar de förresten bli mat och spel hemma hos fia och micke, jag ia, matte och älsklingen... fan vad trevligt det kan bli!

Nu är det bara 18 minuter kvar tills jag får gå hem, gött då =)

Hejsvejs!

Kriminologi here we come!!!

Fy fan vad gött! både jenny o jag kom in på distanskursen på kriminologin... så nu vet jag vad jag ska göra i höst, den är räddad kan man säga =) Underbart!
Iofs är de bara 50% men de gör inget, jag hoppas jag kommer få jobba en del i höst med... då går de ihop sig rätt bra =)

Nu blir det fredagsmys med älsklingen! för att sen jobba resten av helgen! tror jag ska försöka övertala min man till varsinn pizza ikväll, för att fira lite liksom =)
Jossan är med Erica, så hon kommer inte hem än, vet inte om hon skulle sova där i natt, men det återstår att se!


FAN vad glad jag är!!!

SÖNDAG!!!

Att det är söndag idag är ju både bra och dåligt som sagt... Sista arbetsdagen på schemat är det =( Men älsklingen kommer hem ikväll iaf! FAN vad jag har saknat honom den här veckan, o jag hoppas de blir klara nu veckan som kommer så de blir Borghamn ett tag framöver... Det behövs nu, komma in i rutiner och lite annat!

Fick iaf hoppa in och jobba extra nästa helg så det är jag väldigt glad över =) Trivs med mitt jobb något enormt!

Hela helgen har gått åt till att jobba i stort sett... jobbade kvällen i Fredags, hela dagen igår och så började jag sju i morse, går hem om en halvtimma ungefär, o sen tillbaka ikväll igen!
o emellan nu så hoppas jag att tatueringen blir av, men vi får se om de hinns med idag, men de vore inte helt fel =)

Ia och jag har bestämt med Fia att vi ska åka iväg och ha en riktigt shoppingrunda någon dag framöver... kommer bli riktigt roligt faktiskt så de ser vi fram emot... =)

Annars vet jag inte vad som händer de här timmarna jag är ledig! åka hem och fixa lite kanske? men ganska onödigt att åka till vadstena för bara ett par timmar, men får se, blir inte tatueringen av så åker jag nog hem en sväng!

men det ska faktiskt bli rätt skönt att vara ledig i veckan nu, behövs fixa massa saker hemma oxå, har inte hunnit något med det i sommar känns det som, jo toaletten är ju klar nu, så det har ju hunnits med, men inte mkt annat... så i veckan blire fönsterputsning, dammning överallt, dammsuga, skura golv, JA allt som hör en storstädning till!

måste även hinna träffa Jenny och Jennifer, det var allt för längesedan nu, och det är inget roligt =( saknar mina flickor något enormt!!! <3

Hur mycket du än försöker kommer du aldrig lyckas med det du vill! vi har "Det" på våran sida och det känns så jävla bra! Men men, forsätt med det du håller på med om du mår så jävla bra av det, men du gör bara bort dig själv, o det är dig det blir synd om i slutändan...

Tatuering!

Har precis varit med ia när hon fixade till hennes tatuering...

den här bilden har vi hittat som ska bli våran nya tatuering, lika dan ska vi ha och den ska självklart sitta på samma ställe!

 kinatecken som betyder VÄNSKAP!

Det är dags för Freeedagsmyyys!

Jaha då var det äntligen Fredag idag... bara två dagar kvar till älsklingen kommer hem =) och sen blev det inte sista helgen för mig att jobba heller!

Ringde från jobbet igår och frågade om jag kunde ta nästa helg oxå, hela lördagen och delad tur på söndagen så bättre kan det ju inte bli =) Så glad jag blev!

Igår for vi iväg till Busfabriken en sväng, Leona blev jätte glad...  Kul att glädja de små ibland =) ... Ia och jag tog på impuls varsitt hål i örat medan barnen lekte... =) skit fint blev det, lite längre upp i örat men inte längst upp, haha svårt att förklara men ska fixa en bild o lägga upp!
Patricia från jobbet och hennes familj var även där så det var därför vi bestämde oss att hänga på dom, de var trevligt! Ias farbror o hans dotter var där med!

Nu är snart badrummet helt klart, var o köpte ett nytt badrumsskåp igår oxå, passade in jätte bra, så nu har jag fått in en del på toaletten iaf, bara duschväggar som saknas... sen ska vi köpa nytt handfat med tillhörande underskåp till med, kommer bli riktigt fint därinne =)

Ska snart följa med Ia och hämta lilltjejen och sen blir det vidare till tatueraren.. .får se vad han har för roliga ideér idag, ia ska iaf fixa till sitt ben o så KANSKE vi ska göra ngt mer, bara vi kommer på vad... men de ska nog ordna sig =)

Nej nu skriker duschen på mig!

Litet break i arbetet...

Har jobbat mellan halv 8 och 13.00 idag... ska tillbaka till jobbet halv fem igen o jobba till kvart över 9... skönt me lite pengar =) men trött är jag!

Pratade med min sambo precis, är så jävla glad att jag har honom, han betyder så mycket för mig! men saknar ihjäl mig efter honom varannan vecka det gör jag, men men... tror inte någon förstår hur jobbigt det är om man inte är i den sitsen själv, utan bara tycker jag är larvig... men det är jobbigt,verkligen!
Älskar dig över allt annat min man!

Nehe nu blir det att gå ut med en hund, eller jag ska absolut inte gör det, men jossan ia och leona... sen ska vi in till mjölby och arbetsförmedligen en snabbis innan jobbet börjar igen!!!

vet inte vad jag ska skriva mera, det är skönt att bara skriva av sig lite ibland även om det blir kort... o tror inte jag har så många läsare ändå hehe...

Hejsvejs!

Ensamt!

Har precis tagit en välbehövlig dusch... det var riktigt skönt faktiskt... Ska snart lägga mig i sängen och kolla på Beck men först såklart ett avsnitt av One Tree Hill =) Har snart sett hela första säsongen o ska försöka få tag på de andra oxå... de är riktigt bra måste jag säga!

 I helgen var vi hos pappa och marie och firade jonas som fyllde 18... riktigt trevligt var det faktiskt, sov där oxå... smörgåstårta och massa kakor... gött så! o i söndags blev det crossåkande och solande hela dagen... riktigt mysigt faktiskt... allihopa där ute i skogen med matsäck o grejer =)

Saknar min man något grymt gör jag! hatar att han är borta och jobbar varannan vecka! men jag jobbar ju alla dagar nu förutom torsdag så det ska nog gå fort tills han kommer hem! o sen är de inte mer än för hoppningsvis en gång till han åker till gotland och sen ska de jobba hemma ett tag... skönt!!! Lite status är det iaf att han brutit sten åt Zlatan =P haha...

Börjar halv åtta i morgon bitti igen, jobbar till ett först sen tillbaka till jobbet halv fem igen och jobbar till kvart över 9... men de ska nog gå bra, de är fina pengar iaf, sen kör jag hela helgen med Lisa med, kan ju inte bli bättre =)

Nehe nu ska jag diska till det lite och sen bär det av emot sängen!

Väldigt ointressant inlägg men jag kände bara för att skriva lite...

Arbete ikväll och Skänninge Marken!

Undra ja hur det ska gå? Folk överallt och inte får man köra någonstans heller... men på något sätt ska jag nog ta mig fram...  Blir Lisa och jag ikväll ,bättre blir det ju inte =)

Äntligen är badrummet kvar med, bara lite småfix kvar... jossan och jag knäskurade golvet i hallen igår =) blev som ett helt nytt golv, är inte riktigt klart än men tar de sista i morgon när jag slutar jobba och har varit en sväng på marken med älsk jossan och svärfar...

Måste köpa ny duschkarbin, lite skåp och hyllor och sånt där!

Står som reserv  3 till antagningen på kriminologiutbildningen, hoppas verkligen jag kommer in... men det återstår att se... nu vet jag ju iofs att jag vill bli undersköterska och fortsätta inom hemtjänsten... så de hoppas jag verkligen på... så kommer jag inte in här så ska jag gå undersköterskeutbildningen i vår sen!

Nehe om man skulle ta och göra sig ordning då och åka iväg till storstan för lite arbete!

I morgon kväll blir de fika med, de ser jag fram emot =)


Gotland, tur och äntligen RETUR!

Fan vad dålig jag är på att uppdatera måste jag säga!
Älsklingen kommer äntligen hem från Gotland ikväll =)eller i natt blir det snarare men skönt att äntligen få hem honom iaf! Usch en vecka är verkligen lång tid!

Förra helgen var vi i Ullared, hittade massa fina saker... våra bästa vänner var såklart med oxå, o även de hittade massa fina saker =) Ia och jag hitta lite fina kläder iaf, men de var inte jätte stort utbud som passade... men baggy jeans fick jag med mig o lite annat iaf =) ny matta, lampskärmar och massa annat smått o gott ...

Jossan och jag har varit hos Ia och Leona hela veckan... Så skönt är det... har kollat klart på nästan hela första säsongen av One Tree Hill =) så jävla bra det är alltså! Har jobbat för det mesta... o jobbar nu med... igår delat pass o idag hela dagen men om en timma får jag gå hem... SKÖNT! då ska först svägerskan klippa mig =) och sen så ska vi åka hem o fixa ordning hemma, pappa och marie kommer o hjälper mig att sätta upp hyllor i min garderob, äntligen kommer de bli skit bra där med =) Toaletten blir iaf klar på Tisdag morgon, så himla skönt! =)

Nej nu ska jag se om de finns något att göra, blir lite långtråkigt att bara sitta här en timma... men men!

Puss och killekill!


RSS 2.0