Idag är det Onsdag!

Hmm! vad konstigt de känns när personer som man trodde hade högre förväntningar om en tror på saker o ting! Besviken och väldigt ledsen... de börjar med att de tas upp saker som hände för två år sen! att man tackade Nej till jobb vissa kvällar, får man inte göra de? när man jobbar hela dagarna, fritid liksom vad är de? umgås med familj o vänner... o sånt ska man få skit för nu! Jaja varsågoda jag orkar inte ens bry mig! Jag vet att alt bara handlar om Avjundsjuka o svartsjuka! för jag har de bra, med världens finaste vänner o världes finaste familj...som jag älskar över allting annat! 

O att jag ska sitta o skicka bilder??? Ja men vi hörs då! jag älskar ju min kropp så jävla mycket o tycker den är så jävla snygg o perfekt! därför skickar jag bilder på mig själv till andra killar när jag har POJKVÄN, SAMBO, och är FÖRLOVAD!!! (fatta ironin med min snygga kropp) jag skäms för helvete för den! ... men men försöka förstöra går ju!

Jaja sluttjatat om de, nu vet jag var folk står i saker o ting, jag klarar mig ändå, deras förlust om man säger så =)

Var i Motala förra Fredagen, umgicks med Jenny, Jennifer, Anna och Micha... helvete vad jag har saknat dom alltså! o nu ska de fan bli ordning på de här o vi ska träffas mkt oftare! Vi gick på stan, fikade, o pratade väldigt mkt, gick hem till Jenny fikade vidare =) o sen gick vi till simhallen o solade! en helt perfekt dag!
sen har jag även varit ute på landet o träffat min vän där <3... alltid lika trevligt! jag är så lyckligt lottad som har dom vännerna jag har! ni är det finaste som finns! Tack för att ni finns i mitt liv!

Idag blir de besiktning IGEN! jävla lambda värdet är antingen för högt eller för lågt, idag är de sista gången annars skiter vi i de, för nu har vi gjort allt som man kan göra för att få ordning å skiten! så bara hålla tummarna idag! Efter de ska vi till Kim o Cicca o fika, Cicca hade köpt burkcola oxå, hehe hon vet vad jag vill ha hon =)

Nej nu ska jag gå till solariet hoppas på att BFF vill följa med oxå =) ... väntar en stund till o ser om hon hör av sig annars går jag själv! sen hem o duscha o greja så ja är klar till 2 när älsk kommer hem!

HEJ SVEJS!

Ledsen,besviken,arg,deprimerad,glad???

Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig... men bra är det inte iaf... o känns inte som om de kommer bli de heller! men men... folk som bara gör en besviken o ledsen är de lika bra att hålla sig ifrån! tycker inte att man beter sig sådär... o de är fler som håller med mig det vet jag! Nätterna är värst, sova går ju absolut inget bra alls... o speciellt inte när sammanboendets telefon ringer hela nätterna... från securitas... de tror att det är någon Ralf som har älsklingens nummer men så är det ju inte! så mellan 1-3 i natt ungefär så har de ringt 5 gånger... 6:e gången svarade jag för då orkade jag inte mer.. hej det är från securitas, är det Ralf jag pratar med??? va fan så manlig röst har jag väl ändå inte??? NEJ det är det inte... då ber jag om ursäkt sa han bara! o de är andra natten den här veckan de ringer... halv 5 ringde de sista gången i tisdags "morse" ...


Hänt saker har de gjort, alla som vet PRECIS hur de ligger till förstår mig! andra inte, går bakom ryggen, smutskastar... gör man så??? hittar på lögner för att förstöra för andra? vissa tycker säkert jag förstör så bra själv, men NEJ det gör jag inte!
Men till slut så hopas jag allt löser sig iaf! jag vet vad jag vill med mitt liv iaf! så är det! ...

Sen vill jag Tacka Sussie o Fia för allt ni gjort för mig nu på sista tiden, pratat med mig, brytt er  o allt! är så otroligt glad att jag har er! ... all kärlek till er <3

Idag ska jag förhoppningsvis in till Motala, hoppas bara på att min Pappa kan komma o hämta mig här ... =) för älsk var ju tvungen att ha bilen... försov oss ju i morse bara för att de ringt hela tiden, vaknade tio över 7 o han börjar 7 inte jätte bra kanske!

Nehe nu ska jag göra mig ordning!


Oj då...

Fan vad dålig jag blivit på att skriva blogg! Men jag tror inte jag kommer bli bättre heller... kände bara för att skriva av mig lite!

Nytt år är det... O hoppas att de kommer bli lika bra som 2009... har världens finaste vänner och familj!... jag är timvikarie på hemtjänsten i skänninge... bättre jobb kan man verkligen inte hitta! finaste arbetskamraterna och helt underbara människor att jobba hos!

Nyåret firades ute hos Svärfar i Orlunda... Bästa nyårsafton någonsin o firade ju även ett års förlovning med världens finaste Dhaniel! Det var stora familjen, som är dhaniel, jossan, leona, mathias och Ia och jag... Sen Mats och Jessica, och självklart Arne! Åt god mat, smällde raketer o även en massa alkohol =) ... spelade lite spel, pratade och bara hade det trevligt!
sov även kvar där, 7 personer i hans vardagsrum det var hur mysigt som helst =)...

Julen firade vi hos mamma dagen innan, fick fina julklappar, en fritös bland annat som jag önskat mig, ett present kort på ikea med mera ...
Julafton firade vi hemma hos pappa och marie... även svärfar var med där, kändes jätte bra för man såg verkligen hur mycket Dhaniel uppskattade att ha sin pappa med! där fick vi pengar, en hushållsmaskin och massa annat! Jätte bra jul blev det, med fina julklappar och massa mys!

Men måste faktiskt erkänna att det är väldigt skönt att julen är slut! o snart är även jullovet slut oxå, så man kommer in i alla rutiner o sådär igen!

Det bästa som hänt det här året är ju att min BFF med familj äntligen flyttat in till Vadstena!!! BÄTTRE blir det fan inte... o vi har typ fem minuter mellan varandra oxå =) ... o nu har vi börjat gå ut o gå o sådär med... så allt känns verkligen kanon... =)

Älsklingen är på Gotland... åkte igår o kommer hem på Måndag igen, skönt att det bara blev en kort vecka, efter att ha varit hemma i två och en halv...  men sen är de bara en vecka kvar, o sen blir det semester i fem veckor, skönt som fan! visst de blir jobb i verkstan i Borghamn men det är bara bra, huvudsaken är att han är i hemtrakterna iaf =) ... O efter semestern blir det troligtvis jobb i Örebro... Bästa stället de jobbar på, o där ska vi även åka o hälsa på över en helg =) ... har fixat barnvakt o allt redan faktiskt!

Nej nu ska jag och Ia fortsätta titta på OTH som aldrig annars händer =) ... i morgon är det födelsedagskalas för farmor... smörgåstårta mums =) ... sen blir det promenad som vanligt... har inget annat planerat för helgen, men något hoppas jag på händer, annars går de så jävla långsamt!

Puss och Kram... God Natt!


RSS 2.0