God Morgon

Jaha då var en arbetsvecka avklarad... med feber o ont i halsen o en jäkla förkylning har det gått relativt bra... eller de har gått jätte bra egentligen men så jobbigt att vara sjuk =( ... Men jag hoppas de är bättre på måndag kväll när jag ska jobba igen!

Varit hos jossans mormor nu två dagar i rad, suttit o pressat i solen =) gött som fan! bränner lite gör det men men de får man leva med =) O sedan jobbat... sen har de inte hänt så mkt...

I natt ska jossan sova hos mormor, de skulle ner o fiska lite ikväll... Dhaniel ska till Borghamn och grilla, så jag ska vara chaufför... vet inte vad jag ska göra under tiden de är där men tror de blir att umgås med IA =) ... de är aldrig fel!

I morgon vet jag inte vad som händer, ska nog till villan o äta på kvällen men inget som är bestämt än riktigt! får se vad som händer... ska iaf ut till svärfar en sväng, de var ett tag sen nu!

och på söndag ska familjen åka till Linköping ... ska va där en hel dag o fixa lite saker! de blir fint de =)

förövrigt måste jag skaffa mig ett par svarta foppa tofflor... men vet inte var jag kan hitta de riktigt, men de ska nog gå att ordna hoppas jag =)

Nej nu ska jag ringa min man ...

Hejsvejs!

You will never walk alone - Im always by your side!


I will love you t´il the day I die!


God kväll!

Idag har vi spenderat dagen på Väderkvarnsbacken... Jag mini jossan och bella... ia och leona kom upp en snabbis med... Mycket prat o solning... fint de! o bränd är jag med på axlarna... men i morgon ska det solas ännu mera =) ...

Sedan åkte vi in till Motala, tog en glass nere i Borenshult... Godaste mjukglassen finns där kan jag lova!  =) det var jag jossan, bella mini casper o ulrick... tittade lite på slussarna och så med!
De andra åkte hem och jag och jossan åkte hem till Pappa och Marie... Sofie, Martin och Dennis var där och hälsade på oxå... blev kubbspel och fika... trevligt så alldeles... tjejerna vann faktskt första omgången  så duktiga så =)

O nu är vi hemma, ska strax hoppa in i duschen och sen blir det att sitta här en stund till och säkert en film efter det!
Älskligen kom inte hem idag tyvärr, han kommer i morgon istället, de gör inte så mkt för han ska ju va hemma så länge sen ändå!

Jobba lite i morgon kväll med då, synd för då missar jag nostalgin... men men, kommer ju flera gånger...

Nu blire duschen som sagt...

GOD NATT!

Always And Forever

Jaha då har man arbetat idag igen då... Trivs som fan på mitt jobb kan jag lova... så där hoppas jag att jag får fortsätta även efter sommaren! har nog aldrig trivts så bra på ett jobb innan!
Jobbade mellan 4 och 9 idag, har gått hur bra som helst... o ledig i morgon, o då ska de ju va fint väder så de blir en hel dag i Skänninge på väderkvarnsbacken med Mini, Bella och Jossan...

Helgen har varit lugn faktiskt... Fredags var vi bara hemma åt midsommarmat och sånt... myste med lilla familjen bara! och jag sydde även en rullgardin, fan så bra de blev, så nu är de inte så ljust inne i sovrummet längre, så de blev hur bra som helst! Sen har vi även köpt en fläkt att ha på golvet me, kanon blev de! o nya gardiner i sovrummet oxå... kul när man kan göra om lite... fixa lite i köket o på toan med... Fint så!
Men vill verkligen flyttta till ett hus på landet, så trött på att bo i en lägenhet... men de blir väl framigenom det oxå =)

På lördagen var i i hargebaden... jag älsklingen och lillebror åkte dit för att hälsa på pappa, marie, mats och marie... Pratade solade o bara hade de lugnt o skönt! perfekt dag! sen hem o titta på film!

Igår var vi och åt mat hemma hos mamma... tomas o aaron var med där ... sen åkte vi ut till fivelstad o åkte cross resten av dagen... Tillochmed min mamma åkte cross hihi de så himla roligt ut =) Viktor provade Dhaniels stora cross, trodde inte han skulle klara de men de fixade han ju galant =)
Sen åkte vi till garaget o fixade me caben... så nu funkar den som den ska med...
Sen hem kolla på film o åt kvällsmat... sen var det dags för sängen...

O idag har jag jobbat som sagt... innan det var jossan och jag hos pappa och bytte däck på min fooord! skulle ju ombesikta den idag, o den gick IGENOM... så nu har vi en bil att åka i ett år iaf =) ska byta motorn med bara men de går fort tydligen hehe!

Nej nu är det dags för sängen... ska ringa älsklingen först bara.. som förövrigt troligtvis kommer hem redan i morgon kväll =)

God Natt Världen!

Första dagen på jobbet och jag är jätte TRÖTT!!!

har jobbat mellan halv 8 o 12 först o sen mellan halv fem och kvart över 9... är hur trött som helst, men fan vad kul de är, ett perfekt jobb för mig =) är bara en del kvar att lära sig men de ska nog gå bra!
I morgon är det bara möte mellan 10 och 12 så jag får lite sovmorgon iaf, sen 7-4 på torsdag o sen ledig... skönt...

I morgon ska vi åka till Motala med Leona, hon ska till ögonmottagningen, hoppas hon ser ordentligt o slipper glasögon, inget kul att ha när man är så liten =(

Snart ska jag och Ia och jossan och leona kolla på film! ska bli skönt att ta det lite lugnt, kanske ingen film för jossan o leona, men de somnar nog rätt fort som de har hållt på hela dagen...

O JOSSAN kommer inte få smaka en enda chokladbit till... BLÄÄÄ!!! haha...

Vet inte vad jag ska skriva riktigt... tyvärr så blir det inte sista veckan i örebro för älsklingen =( det blir nästa vecka med... o de tycker inte jag är ett dugg roligt... BLÄÄÄ... hade ju sett fram emot att ha honom hemma ett tag nu men men tre dagar går ju fort!!!
Saknar dig massor iaf... så mysigt i lördags me när vi var i borghamn o målade våran bil, tog med oss äggmackor, saft och kaffe med och hade de jätte bra...  =)

Nej nu ska vi fixa lite här...

Älskar min familj mer än något annat!

Måndag!

Nu är våran familj äntligen fulländad... Jossan har flyttat hit idag =) Kunde ju inte blivit bättre...
Ska snart äta älsklingens hemmagjorda biffar, de ska bli gott det =) sen ska vi se film eller något tror jag... är ju jobb i morgon för oss båda... Ska bli så kul att äntligen få komma igång o jobba =) ... Ser fram emot det faktiskt... jobbar i morgon då till kvart över 9 sen är de information på ons mellan 10 och 12 o på torsdag jobbar jag 7-4 o sen ledig... o så kommer älsklingen hem på torsdag o sen ska de jobba i Borghamn Gött som fan så han åker inte iväg på en månad ungefär...

Hmm, undra vad man ska göra midsommar???

I helgen blev även fooorden klar... lackad, spindelled bytt o handbromsen är fixad sen är det bara att besikta den... Även högtalare, slutsteg o basrör är inkopplat =) ska byta högtalare bak nu bara, o sen ett basrör till så blir de bra =)  Men tyvärr fick vi reda på idag att han vi köpte bilen av har inte betalt skatten som skulle varit betald i Maj så nu är de körförbud på våran bil... o inte fan hade han sagt något heller, så den har varit förbjuden att köra sen vi köpte den... Kul om man blivit stoppad liksom...

Nej nu ska jag gå och hjälpa till med maten... Eller snarare äta upp den =P

Hej svejs...

Linda Bentzing

Här sitter jag och lyssnar på Linda Bentzing och blir helt nostalgisk... Vilka minnen! åka bil o hagebyfestivalen... jag saknar dom tiderna något grymt! <3 minnen som kommer sitta för livet!

Ska strax byta spindelled på Fooorden... försöka iaf =) men blir nog så att jag behöver en del hjälp med det känner jag på mig hehe... men förhoppningsvis lyckas IA och jag fixa de  =)...
Kopplade högtalare igår med och bytte till min efterlängtade rosa bilklädsel =) fiiin är den nu...

Tvättar idag med, tråkigt som fasen är det... men snart är de klart iaf!

Nehe nu ska jag fortsätta lite här hemma, sen byta om till arbetskläderna haha...

O skönt att älsklingen är hemma med... åker inte förrän på tisdag nu, o är bara borta två dagar =) SKÖNT!!! saknat dig massor baby!!!

puss och killekill!


Oooj då

Fasen vad jag har blivit dålig på att uppdatera har jag märkt... men orkar inte skriva så mycket i bloggen längre, finns annat att göra =) o tjatar ju mest om samma saker med...

Men helgen gick iaf lika fort som vanligt, torsdags var vi bara hemma, självklart kom ia och mathias på besök =) blev tacos o kaffe... sen gick vi o la oss skapligt...

fredag var det skola för jossan, så upp tidigt... älsklingen och jag satt bara hemma... försökte bli rika på betway men de gick inget vidare... sen gick vi o la oss en sväng! de var skönt =) o mysigt! sen kom ulrick o mini på fika... sen åkte vi till svärfar en sväng... o efter det hämtade vi våran nya FOOORD =) ... funkar kanon, lite som måste fixas men de fixar min älskling o mathias galant de vet jag! =) sen ska vi måla den blå o lite sånt... o jag letar efter min svarta klädsel med rosa blommor... Men det är fan slut överallt alltså! men de kommer in i slutet av veckan o då ska jag köpa de direkt kan jag lova!!! =) ska bli så fin min fooord...
Sen åkte vi till svärfar igen åt mat o hjälpte honom lite... sen satt vi bara o pratade och sen åkte vi hem...

Lördagen var vi o tog emot mamma som cyklat tjejvättern! duktig hon är! sen åkte vi hem... var ute och gick en sväng... sen åkte vi ut till svärfar igen, skruvade lite med bilen... tillochmed jag fick skruva, och duktig är jag, stolt blev min älskling för jag var så duktig... =) o sen gjorde arne o jossan rabarberkräm och så åt vi det... det var jätte gott =) sen åkte vi hem till oss och åt varma smörgåsar... dushade och sen la vi oss i soffan och tittade på film... såg vi hade i alla fall tur med vädret igen och rallybrudar! sen gick vi o la oss och sov, det var välbehövligt...

i söndags så vaknade vi tidigt som vanligt... älsklingen åkte o hämta jossans crossar och kärran sen åkte vi ut till Fivelstad och var där resten av dagen... var nog inte hemma förrän halv nio på kvällen ungefär! VI åt pizza där ute med... o på min kebabpizza var det svamp... BLÄÄÄ!!!  men de gick ner iaf =) ulrick mini casper jag älsklingen jossan ia och mathias var där... så himla kul... ulrick o mini o casper åkte hem lite tidigare men vi stannade kvar!
Sen var vi tvungna att åka och tvätta crossarna och sen åkte vi hem till oss... älsklingen och mathias åkte till borghamn och hämtade arbetsbilen... jag och ia fixade varma mackor med tonfisk... o sen tittade vi lite på TV... sen sängen...

Igår var det lugnt, jossan var i skolan och jag var i motala med mamma en sväng och hälsade på moster... sen var vi bara hemma, ia och leona kom hem till oss... de sov över med =) mysigt  så alldeles...

Nu sitter jag hemma hos ia ... vi sitter här vid varsinn dator o ska spela spelet på facebook som vi absolut INTE är beroende av =) hehe...
Sen ska jag till hasse o han ska kolla på våran bil... =) hoppas han löser det direkt, då blev glad =)...

Nehe nu ska jag sluta här mini kommer upp snart... ska dricka kaffe och så!

Puss och Killekill...

saknar min man, men nu är de bara nästa tisdag till torsdag boprta, sen ska de börja jobba i borghamn i en månad ungefär... så skönt att ha min älskling hemma! och jag ska börja jobba nästa vecka med, ska bli roligt faktiskt =)

O så måste vi lösa vad vi ska göra på midsommar! men något kul ska vi hitta på iaf... kanske åka o hälsa på pappa och marie när de är ute o campar... men får se hur de blir...  något ska vi hitta på iaf! =)

Underbar helg!

Sen älsklingen kom hem i Torsdags har vi hunnit med  massa saker!

Torsdag åkte vi hem till Ia och Mathias och åt upp smörgåstårtan som ia och jag gjort dagen innan, hur gött som helst =) sedan åkte vi vidare ut till Fivelstad så älsklingen äntligen fick prova sin nya cross, han är som ett litet barn på julafton hehe... Sedan åkte vi vidare hem till oss för kaffe o tv tittande...

Fredag upp tidigt... pappa kom och hämtade oss o skjutsade oss till Skänninge, hämtade våran cab o åkte runt lite, åkte o hälsade på svärfar... sen hämtade vi crossen o älsk körde den... jag o mini åkte in till mjölby en sväng, till systembolaget o lite annat... köpte en cross tröja med... sen åkte jag tillbaka till fivelstad så åkte vi hem o så kom ia och mathias... gick ner till hamnparken och satt där o hade de hur bra som helst... åkte lite cab gjorde vi med såklart, åkte in till Motala o hälsade på pappa och marie... o sedan blev de hem till sängen, skönt!

Lördag gick vi med upp tidigt... skulle ju till Tjällmo o gå på Marken! Mötte upp Ia och Mathias vid garaget i Vadstena... Skulle träffa svärfar där först för att lämna kärran till honom... Sedan åkte vi till Tjällmo... En liten och mysig marken... köpte inte jätte mkt, för de fanns inte så mkt... men två t-shirtar blev de iaf o lite annat... Sedan åkte vi in till Motala, Varamon blev de för lite minigolf... jätte kul, älsklingen vann =) ... sen åkte vi till Maxi o handlade mat för kvällen, grillad lax o kött, o sen potatissallad till de, fan vad gött de va! sen åkte vi hem till arne, drack kaffe o pratade... sen åkte ia och mathias o leona hem till sig...vi stannade kvar till halv ett ungefär... satt bara o pratade o umgicks... jätte trevligt faktiskt...

Söndag fick vi oxå gå upp tidigt... De skulle bära av till Gränna =) ... Vi åkte mattes cab dit... hur fint väder som helst... gick på stan en sväng, o sen nere vid hamnen... åt även där nere på tzatsiki... hur gott som helst... o sen gjorde de miss i betalningen med, så vi åt för 300 kr billigare... de va fint =) inte lustigt att Matte hade så brått o betala, vi fatta inget, sen gick han därifrån jätte snabbt... hehe men vi förstod ju de senare varför... Efter maten fiskade vi... sex stycken fiskar fick vi... tillochmed jag fick en =) de bästa var när ia skulle ta ordentligt död på fisken me en pinne o den rörde på sig när hon kom nära, fan vad fort hon försvann från fisken med ett rejält skrik hehe... 
Sen åkte vi hem... Stannade till i Ödeshög först för sommarens första mjukglass, den satt fint den... Vidare till Fivelstad där älsklingen åkte cross, sen rensade vi fisken med... ÄCKLIGT!!!  hehe så de fick karlarna göra, så låg vi på motorhuven på mattes bil o solade... snacka om hett, fast att klockan var fem på kvällen...
Sen åkte vi vidare till Mamma o Tomas... fick MC Tomas att äta, hur gott som helst =) satt där o pratade en stund o firade lilla mamma på mors dag... hon fick polkagrisar från Gränna i ett hjärta, o ett fint kort... Hon blev så glad... men gladast blv hon nog över T-shirten älsklingen hade på sig - svärmors ögonsten står de hehe... o jag har en de står svärfars favorit på... hehe...
O efter de skulle vi till borghamn o hämta deras arbetsbil... stannade till vid Bårstad på vägen hem... IA och jag fick för oss att vi skulle bada, så vi hoppade i med alla kläder på hehe var ju tvungna att bevisa att vi kunde hoppa i... även fast klockan var halv tio på kvällen, två dopp blev de tillochmed , duktiga så =)
sen åkte vi hem, gick o la oss nästan direkt... SKÖNT!!!

Det var min helg det hehe... undra ja om de är någon som läst hela =) men jag fick iaf skriva av mig lite ...

Igår var vi på möte med, och de gick jätte bra =) Sen hämtade jag jossan, vi åkte in till Skänninge mötte upp ia o mini o åkte till väderkvarnsbacken... barnen badade o vi satt o solade...
Sen hem till Vadstena igen , där de fick bli mjukglass o promenad med anna...

Idag har jag varit ute o gått med anna, sen blev de Skänninge o hämta upp Ia, vidare till Mjölby till Mikaela, för prat o kaffe... fint de...
sen hem till Ia igen, fixade en tonfisksallad gött som fan =)...
sen åkte vi hem till pappa o marie o fikade... o sen hem för att lägga jossan... fan jag har inte somnat än o klockan är halv ett, men de har sina anledningar, men snart är de över! usch... hoppas de går bra iaf...

I morgon ska jag äntligen träffa Jenny o Jennifer!!! åker in tidigt på morgonen o sen hämtar jag jossan o så åker vi tillbaka igen... De ska bli jätte trevligt verkligen! Saknar mina flickor enormt... <3

Nej nu ska jag sluta spela o ta o sova lite...

God Natt Världen...

Älskar dig min man!


RSS 2.0